Plaatsing

Afwerking

Wat de afwerkingslaag of eindlaag van uw parket betreft, is dit een belangrijke keuze waar u vooraf even bij moet stilstaan. Afhankelijk van uw leefgewoonten, de ruimte in uw woning, de persoonlijke voorkeur van kleur en de tijd die uw in uw onderhoud wil investeren, zijn er tal van afwerkingsmogelijkheden. Ka-parket geeft u raad en advies die u vast en zeker zullen helpen bij uw keuze.

Vernis

Vernis is mooi, bestaat uit verschillende kleuren en heeft een licht glanzend uitzicht waardoor uw parket er misschien iets minder natuurlijk uitziet. Hou er rekening mee dat uw parketvloer na verloop van tijd tekenen van slijtage  zullen vertonen. U mag erop rekenen dat u zich gedurende 4 à 5 jaar geen zorgen hoeft te maken over extra onderhoudslagen.

Boenwas

Uw parket behandelen met boenwas geeft een extra mooie patine aan het hout. U dient echter wel rekening te houden dat uw vloer minder resistent is maar gemakkelijk kan bijgewerkt worden.

Hardwaxolie

Natuurlijke hardwaxolie dringt diep door tot in de poriën en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. We raden u aan om een aangepast onderhoudsproduct te gebruiken bij de wekelijkse reiniging van uw parket zodat u het hout wekelijks voeding geeft en het groot onderhoud langer kan uitstellen.

Restauratie

Dat een oud en karaktervol parket charme en klasse uitstraalt, daar moeten wij u vast en zeker niet van overtuigen. Maar is het ook mogelijk om alle oude parketvloeren te herstellen en te restaureren?

Ja, zeker! Wij komen bij u langs om de staat van het parket te bekijken. De soort en de kwaliteit van het hout, de dikte, eventuele beschadigingen, losliggend parket enz. worden allemaal bekeken. Na goedkeuring herstellen we, vervangen we  versleten of kapotte stukken en ten slotte worden nageltjes en oneffenheden opgestopt en wordt de parketvloer opnieuw opgeschuurd tot een mooi gerestaureerde parketvloer. Indien u het wenst kunnen wij de vloer met specifieke en duurzame procédés afwerken.

Wij hebben reeds jaren ervaring en de perfecte vakkennis om u hierbij te helpen. Wij kunnen uw oude parketvloer opnieuw een perfect authentiek karakter te geven.

Ka-parket kan de authenticiteit van uw oorspronkelijke parketvloer behouden:

  • wij schuren uw oude parketvloer.
  • beschadigde parketvloeren worden zorgvuldig hersteld.
  • eventuele ontbrekende stukken worden op maat gemaakt zodat ze kunnen worden bijgeplaatst.
  • wij zorgen voor een wondermooi resultaat!

Contacteer ons gerust voor een afspraak en vrijblijvend advies.

Contacteer ons

Showroom

Uw vloer is een belangrijk onderdeel van uw interieur. Steeds meer mensen kiezen voor parket in hun woning en dat is te begrijpen. Parket straalt gezelligheid en warmte uit, is stijlvol en tijdloos. Wij bieden u een brede waaier aan tal van soorten en afwerkingen. U bent van harte welkom om onze collectie parket en laminaat te komen bekijken in onze nieuwe ETC showroom te Wenduine.

Tot binnenkort!